Over ons

In 2008 besloten Kris Casters en Karin Aerts (beide kinesitherapeuten) om hun praktijk uit te breiden met een eigentijds, professioneel saunacentrum.

Hygiëne, gezelligheid en pure ontspanning dragen wij hoog in het vaandel. Graag verwelkomen wij jullie om dit alles te ervaren.

Zin om eens lekker te genieten?

Bij ons kan je intens genieten van een professionele sauna (KLAFS 4in1), een prachtige relaxruimte met mooie zetels waarin je heerlijk kan ontspannen met een glaasje goede wijn of overheerlijke champagne, en wanneer het buiten berekoud is kan dit ook nog eens voor een lekker warme open haardvuur.

In de zomer daarentegen kan je intens genieten van het zonnetje op ons mooie zonneterras met ligbedjes.
Nog meer genieten? Dat kan met onze jacuzzi (HOTSPRING), voor de fervente jacuzzi gebruikers onder ons is het overbodig om te vermelden dat je na gebruik ervan volledig relaxed bent.

Tevens beschikken wij ook over een verwarmd buitenzwembad.

Wellness en méér!

En voor diegenen die er maar niet genoeg van kunnen krijgen kunnen we ook nog onze heerlijke lichaamsmassages aanbieden (tijdelijk niet beschikbaar).

Je kan eventueel ook nog kiezen voor ons hydrojet massagebad (tijdelijk niet beschikbaar).

Professionele behandelingen

Wil je verlost zijn van je sinaasappelhuid? Wel, dat kan via een speciale massagetechniek (ENDERMOLOGIE) met een LPG-toestel.

Dus een bezoek aan ons is bijzonder ontspannend en heilzaam voor zowel lichaam als geest.

Ons aanbod: