Cellulitis behandeling met LPG endermologie

Wat is LPG endermologie?

De letters LPG in LPG endermologie staan voor de initialen van de uitvinder, de Franse ingenieur Louis Paul Guitay.

Door een computergestuurde zuig- en rolmassage (LPG toestel) wordt de huidplooi bewerkt met in- en uitrollende bewegingen. Hierdoor worden de fibreuze strengen in de huid gerekt, de vetcellen worden afgebroken, de bloed- en lymfecirculatie wordt hersteld en de afvoer van toxines wordt bevorderd.

Hoe gebeurt de cellulitis behandeling met LPG endermologie?

Tijdens de cellulitis behandeling draagt de patiënt een speciale maillot, zodat het LPG apparaat meer grip op de huid heeft.

Een cellulitis behandeling met LPG endermologie duurt ongeveer 35 minuten. Deze gebeurt best 1 à 2 keer per week. In totaal zijn ongeveer 15 behandelingen nodig. Nadien is een onderhoudsbehandeling van 1 keer per maand voldoende voor een blijvend resultaat.

Zijn er neveneffecten aan cellulitis behandeling met LPG endermologie?

Er zijn geen neveneffecten. De cellulitis behandeling met LPG endermologie is een 100 % veilige techniek. Tevens is het een pijnloze en relaxerende behandeling.

Welk resultaat kan ik verwachten?

De bekende sinaasappelhuid bij cellulitis (vaste cellulitis) gaat verbeteren. Uw huid zal terug veerkrachtiger worden en uw lichaamscontouren zullen zich terug herstellen.

Een maatje minder

De beste manier om cellulitis weg te werken. Met dit toestel verdwijnt niet alleen cellulitis, maar wordt de huid ook nog aangespannen zodat je snel een maatje minder krijgt. De behandeling is pijnloos en bovendien bewerkstelligt het een zuivering van het lichaam
Cellu M6 Keymodule: een revolutionair toestel met spectaculaire resultaten.

De behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren kinesitherapeut.

Contacteer ons voor huidige promotie!