Huisregels

 1. Het saunacomplex is volledig rookvrij.
 2. Verplicht gebruik van handdoeken in de sauna.
 3. Het is niet toegestaan producten toe te voegen in de spa of de sauna.
 4. Eigen dranken en eten zijn niet toegelaten.
 5. Kinderen dienen steeds onder toezicht van een volwassene te blijven.
 6. Huisdieren worden niet toegelaten.
 7. Voor het in gebruik nemen van ons saunacomplex dient u eerst een douche te nemen.
 8. Wij verzoeken u uw reservatie steeds te bevestigen met een voorschot. Dit voorschot bedraagt 40 euro. U kunt hiervoor langskomen of u kan het bedrag storten op het rekeningnummer IBAN BE13 0013 4001 0439. Gelieve bij overschrijving bij mededeling enkel naam, datum en aanvangsuur te vermelden.
 9. Uw reservatie is enkel geldig indien het voorschot betaald werd.Indien het voorschot niet voldaan is 3 dagen voor de boekingsdatum, zal de reservatie geschrapt worden en de uren opnieuw opengesteld worden en dit zonder u te verwittigen.
 10. Op het einde van de door u gehuurde periode, dient u zich naar de receptie te begeven. Bij het laattijdig verlaten van het privé-gedeelte, rekenen wij 20 euro per kwartier aan die wij bij de volgende klant in mindering zullen brengen.
 11. “De Castaert” kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor ongevallen, lichamelijke of materiële schade, verlies van goederen of foutief gebruik van het saunacomplex en zal dus ook nooit in gebreke kunnen worden gesteld. “De Castaert” zal ook niet verplicht zijn een schadevergoeding te betalen.
 12. Annulaties dienen minimum 72 uur op voorhand te gebeuren om uw voorschot te kunnen behouden. Er worden geen voorschotten terugbetaald.
 13. Het gebruik van badslippers is verplicht.
 14. Privésauna & wellness “De Castaert” heeft het recht om mensen te weigeren om welke reden dan ook.
 15. Op al onze rechtsverhoudingen is het Belgisch recht van toepassing.voor geschillen tussen “De Castaert” en onze klanten is de rechtbank van Hasselt bevoegd,tenzij door de wet een andere rechtbank wordt toegewezen.
 16. Iedereen die een reservatie maakt bij Privésauna & welllness “De Castaert” verklaart zich automatisch akkoord met onze huisregels.